Detajet e pyetjes
A duhet parashikuar si krim penal tregtimi i mallrave dhe barnave te skaduara dhe te rrezikshme per jeten e njeriut?
01.12.2015 : 12:10:28 PM | SHËNDETËSIA | Ani
6
533
shk
3
prgj

Manipulimi dhe tregtimi i mallrave dhe barnave te skaduara po rrit me ritme te shpejta rastet e kancerit ne Shqiperi, pavarsisht se spitalet shqiptare nuk duan te publikojne faktet. Niveli disa here me i larte edhe me vendet e rajonit me rastet e kancerit dhe semundjeve te ngjashme eshte nje sirene alarmi per shendetin publik. Blerja e heshtjes se pushtetareve te te gjitha niveleve nga batakcinjte e shendetit ka si pasoje mosdeklarmin dhe mosdenimin e askujt per kete drame qe perjetojne familjet shqiptare.


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.13.2015 : 02:06:46 PM
2

Si denon nje person qe plagos nje tjeter dhe nuk denohen ata qe vene ne rrezik jeten e miljona te tjereve?? Ky quhet genocid ushqimor dhe mbrohet nga pushtetaret qe kane shitur shpirtin me euro dhe me gjakun tone! Harram i pacin te gjitha

DUHET PARASHIKUAR SI KRIM ME VETE! TENTATTIVE VRASJEJE E SHUMEFISHTE! Po te marrin vesh shqiptaret se cfare behet me vajin a gjalpin  e importit i vene flaken cdo anije qe hyn ne Durres01.13.2015 : 05:08:22 PM
1

Nuk ka familje shqiptare qe nuk ka nje te aferm te prekur me kancer. Kjo eshte pasoja e atyre qe na servirin mafjozet e ushqimit perdite. Po pasurohen fiks mbi lekuren dhe gjakun tone, po na toksikojne cdo dite. Asnje i arrestuar per kete masakerr te heshtur qe ndodh perdite, ndersa miqte e pushtetareve vazhdojne te helmojne te pashqetesuar :( Duhet parashikuar si krim dhe madje si krim i rende dhe jo denim me gjobe :(01.24.2015 : 11:27:30 PM
0

Nga fisi ime kam 4 pesona te prekur nga kanceri, Po prek gjithe shqiptaret!

Duhet bere dicka shpejt dhe tani. situata eshte alarmante, pse nuk beni nje analize tek onkologjiku se cdo ndodh? Keni statistika???