Detajet e pyetjes
A duhet te kete nje provim kombetar per cdo diplome te fituar dhe provim periodik per ata qe ushtrojne profesione publike?
01.12.2015 : 01:06:12 PM | ARSIMI | Ledian
2
461
shk
2
prgj

Marrja e diplomes hap dyert automatikisht per te gjithe, pavarsisht si e kane fituar ate. Edhe ata qe e kane fituar  ndershmerisht, heqin dore nga vazhdimi i studimeve dhe perditesimeve mbi profesionin, si mjeket, avoketerit, inxhinieret, noteret, farmacistet, profesoret, etj etj. 


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.13.2015 : 11:37:13 AM
0

Konkursi publik eshte institut kushtetues dhe nuk duhet te kete frike askush. Situata alarmante e titujve ne Shqiperi duhet te zgjidhet brenda normave te se drejtes dhe konkursi publik e zgjidh shume mire kete ceshtje, Autoritet publike mund te kerkojne ne cdo cast verifikimin e atributeve qe dikush disponon, sidomos kur behet fjale per interesa te qytetareve qe rrezikohen nga aktivitete dhe profesione esenciale per te drejtat e tyre. Ne kete kendveshtrim perpara te drejtave te njeriut nuk mund te vihet asnje interes tjeter qofte ky profesional.01.13.2015 : 01:54:41 PM
0

Kush ka frike nga provimi jane ata qe kane blere germat me leke, dhe tani kane mbetur pa leke dhe pa germa ne kerkim te mikut te partise :( REVOLUCION ME PENE NE DORE