Detajet e pyetjes
Qytetet e medha shqiptare a kane nevoje urgjente per parkingje publike?
01.13.2015 : 01:45:29 PM | TRANSPORTI | Briken
11
548
shk
12
prgj

Pushtetaret e korruptuar flasin me sllogane per Evropen, por nuk sigurojne sherbime publike as si ne Afrike. Te pakten Tirana ka nevoje per 12 parkingje publike per ta bere nje qytet te banueshem dhe jo konfliktual. Vjedhja e hapesirave publike nga pushtetaret betoniere dhe betonieret pushtetare ka ktheyr qytetet shqiptare ne geto te verteta!


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.13.2015 : 05:05:54 PM
4

Keto mund te behen vetem me referendum direkt se po ja le ne dore cakejve te politikes shqiptare jo vetem parkime po as rruge dhe trotuare nuk do kemi kurre. Do hidhemi si majmune neper peme :( trishtim01.13.2015 : 05:36:24 PM
3

Parkingje publike si ka bere Milano psh, duke shpuar ne toke. Keto duhen kerkuar me zor nga populli ose te bojkotojme gjobat mos ti paguajme me derisa te behen parkimet :(01.19.2015 : 09:30:29 AM
5

Si mund te vesh gjoba per parkim kur shteti nuk siguron parkime.01.19.2015 : 12:23:23 PM
3

Bojkotojme gjobat per parkim derisa te ndertohen parkime!01.24.2015 : 12:56:02 AM
2

Shteti mund te incentivoje privatet me heqje taksash ose lehtesira te tjera, qe te krijojne hapesira parkime ne formen e nje biznesi me cmim te arsyeshem. 01.24.2015 : 09:38:08 PM
1

Parkime publike dakord, por dhe pista per bicikleta. E ardhmja nuk duhet ti perkase makinave por bicikletave. Tirana po behet qytet i pabanueshem, nuk parkon dot ne kembe pale per makina.01.24.2015 : 11:20:24 PM
2

Parkim publik per normalizimin e ketij kaosi, ku njerezit po vrasin njeri tjetrin per nje vend parkimi, ku lokalet bllokojne vendet para tyre. Te gjihte duan te zaptojne hapesirat publike dhe rruget apo vendet e parkimit. Nje shtet banal. STOP01.26.2015 : 02:53:57 PM
1

Qytetet kurthe per shqiptaret. Renden betoniere pa fund sikur duan te hane hapesirat perdite. Shqiptaret nuk parkojne dot AS NE KEMBE DHE AS ME MAKINA. I vetmi parkim eshte lokali :( HALEbania01.26.2015 : 02:59:16 PM
0

PSE NUK ORGANIZONI NJE REFERENDUM LOKAL QE TI DETYROJME TE NDERTOJNE PARKIME PUBLIKE=02.01.2015 : 11:26:47 AM
0

Po nuk u bene parkime publike njerezit do vrasin njeri tjetrin per hapesira!!!