Detajet e pyetjes
Perse nuk ka nje plan per kultivimin dhe fabrikimin e cigareve ne Shqiperi?
01.13.2015 : 01:48:53 PM | EKONOMIA | Briken
4
613
shk
4
prgj

Perse nuk ka nje plan per kultivimin dhe fabrikimin e cigareve ne Shqiperi? Qindra miljona euro do mbeteshin ketu ne Shqiperi ne vend qe te largoheshin jashte Shqiperise. Edhe ne kohen e teknologjise primitive komuniste ne prodhonim dhjetera lloj paketash cigaresh. Apo pas kesaj fshihen interesa monopoliste te pushtetareve me te korruptuiar te Europes?


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.13.2015 : 04:54:00 PM
0

Une mendoj se nuk duhet investuar ne cigare sepse pirja do ndalohet dhe rrallohet gjthmone e me shume. Por si arsyetim qendron dhe mund te aplikohet per vajin e lulediellit psh. Dikur kodrat e ketij vendi zverdhonin nga lulediellit, tani vjen ne forme kanceri nga monopolistet e olimit :( trishtim01.13.2015 : 05:30:06 PM
0

Mbetem duke i dhene leke philip morris :( Shteti duhet te inkurajoje kultivuesit dhe prodhuesit e brendshem, se shqiptaret harxhojne me shume per cigare sesa buke :(01.19.2015 : 03:25:25 PM
0

Shqiperia nuk ka asnje brand apo marke tani vendase :(

Edhe ne komunizem kishim marka tona qe ishim krenar, duhani tarabosh psh, ose konjak skenderbeun e shume te tjera. Me instalimn e pushtetit mafjoz, askujt nuk i intereson prodhimin ne vend kur mund te importohet gjithcka nga MONOPOLISTET AFER QEVERISE!

e frikshme por e vertete :(01.24.2015 : 10:02:27 PM
0

Kjo eshte nje industri qe mund te behet mjaft lehte, nese investojme. Por duhet hequr kjo klase plitike parazitare, kjo po qe eshte e veshtire :(