Detajet e pyetjes
2
Trenat
01.15.2015 : 05:32:10 PM | TRANSPORTI | interisti
4
484
shk
5
prgj

 Si ka mundesi qe jemi i vetmi vend ne europe qe nuk perdorin trenat per te udhetuar, ne fakt udhetimi me trenat eshte me lire??? 


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.16.2015 : 07:41:33 PM
2

Sepse ky eshte projekt afat gjate jashte nje mandati 4 vjecar dhe asnje qeveri shqiptare  nuk nis nje pune qe ti marre frytet nje qeveri tjeter shqiptare. Ketu interesi publik eshte jetim :( dhe shteti sheh vetem ato personale :(01.19.2015 : 03:03:12 PM
2

Shqiperia duhet te loboje qe te riaktivizohen korridoret evropiane ne kete vend te ballkanit. Por dyshoj shume qe me keta pushtetare do behet kjo gje. Trenizimi i Shqiperise, do te thoshte rivitalizim i Portit te Durresit qe do te eklisponte ne menyre direkte ate te Selanikut. Keshtu, qe derisa te kemi pushtetare te korruptueshem dhe shantazhueshem edhe nga segmente te huaja, INTERESI KOMBETAR do mbetet gjithmone JETIM. Nje referendum kombetar dhe nje nderhyrje shteterore per joint venture me kapital shteteror si (shembulli italian) do te mundesonte kete investim te vertete per ekonomine. Ne vend qe te harxhohen para per asfalte neper fashatra te braktisur nga njerezit dhe qe nuk prodhojne asgje :(01.19.2015 : 03:22:40 PM
1

Ketu po vidhen dhe shinat, prit kur te privatizojne dhe segmentet e dikurshme te trenave. Si mund te bejme trena, kur lokomotiva ecen se prapthi. Mendoj se do krijonte nje lidhje kapilare me zona te ndryshme te shqiperise dhe do ndihmonte ne zhvillimin industrial te vendit, pa kaluar gjithcka me gome qe eshte me shtrenjte dhe jo shume e shpejte. Jemi bere vend afrikan!

Oops dhe atje ka trena :(01.24.2015 : 01:07:54 AM
0

Vetem nje sipermarrje shteterore mund te krijoje industrine dhe transportin strategjik ne Shqiperi. Por kjo nuk do te ndodhe derisa te gjith qeverite ta kene mendjen per te shitur dhe privatizuar pasurite publike.01.24.2015 : 11:31:36 PM
0

Ne vend qe te vleresonim cfare kishim, shkaterruam dhe ato qe kishim. TRADHETI KOMBETARE E NJE KLASE VEMJESH TE VESHURA ME PUSHTET