Detajet e pyetjes
Si mund te hapet dosja e Rruges se Kombit?
01.19.2015 : 03:13:12 PM | DREJTËSIA | Indrit
2
486
shk
2
prgj

Llafet e tjera jane kot, aty mund te rekuperohen qindra miliona euro qe po burgosen njerezit per dritat?

FLm


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.22.2015 : 05:35:02 PM
1

Nje rruge qe ka pasur si preventiv diku tek 400 milione euro, ka shkuar trefish dhe eshte e pambaruar akoma. Kulmi si nuk kane turp.....keta njerez te babezitur 

 01.27.2015 : 12:19:18 AM
1

Kur Prokuroria mos te zgjidhet nga mafjozet e poliitkes blu apo mavi apo vemjet e lsiiiii