Detajet e pyetjes
A eshte strategjike ringritja e Perpunimit te Naftes ne vend?
01.19.2015 : 03:27:14 PM | EKONOMIA | Indrit
2
588
shk
2
prgj

Pse nuk kujdesen per krijimin e sektoreve strategjike, por duan te shesin gjithcka qe eshte e jona publike?


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.24.2015 : 12:51:27 AM
0

Lufta ne gjithe boten behet per energji, kurse kusaret ne pushtet ne Shqiperi kane mendjen vetem per te vjedhur. Shkaterrimi i uzines se perpunimit te naftes e ktheu Shqiperine ne importuese neto te naftes duke krijuar nje varesi te plote ashtu sikunder ne fusha te tjera.

Enveri ishte tiran, por ishte serioz dhe jo vemje banale si kjo klase politike, qe nuk merret fare me interesin publik si do ishte sektori energjitik psh01.24.2015 : 10:01:11 PM
0

Nafta can bllokaden, thoshte dulla. Kete nuk e kishte shkpikur ai, por e kuptoi se ekonomia mbeshtetet ne autosuficencen energjitike. Jemi i vetmi vend qe kemi shenuar hapa pas, sepe nga nje vend i INDUSTRIALIZUAR, ne 24 vjet jemi DEINDUSTRIALIZUAR!