Detajet e pyetjes
Pasaporte falas per femijet shqiptare jashte Shqiperise
01.19.2015 : 03:32:06 PM | | Ledian
4
524
shk
3
prgj

Pse shteti shqiptar, nuk ofron PASAPORTE falas, per femijet shqiptare qe lindin jashte vendit?

Shqiperia duhet te beje cmos per te mos harruar shqiptaret qe keta mos te harrojne Shqiperine. Vendet e tjera bejne shume me teper se kaq, per te mbajtur afer bashkombasit e tyre te lidhur me shtetin ame.

Shteti i yne batakci u nxin jeten jo vetem ketyre qe jane ne Shqiperi por sidomos emigranteve shqiptare, kur kane pune me burokracine shqiptare, i detyrojn te vijne enkas ne Shqiperi per sherbime qe mund te beheshin dhe ne ambasda apo on line. Si mendoni?


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.19.2015 : 10:10:42 PM
1

Mire pasaportat falas per femijet jashte shteti ajo duhet te mendoje ti kompesoje ato, sepse ka pasur shume probleme me toponimet te cila kane ardhur si rezultat i gabimeve te nepunese te shteti duke shkruar gabime vendlindjet e tyre gabim, po ashtu ajo duhet mendoj edhe per shtresa ne nevoje, sepse nuk eshte faj qe cdo qeveri qe vjen ne pushtet nderron pasaporta e reja.01.26.2015 : 01:49:38 PM
0

e bejne gjitha shtetet. Nuk kushton asgje te kujdesemi qe ata mos te harrojne Shqiperine dhe kombin. 01.27.2015 : 12:58:50 AM
0

dakord!!!!