Detajet e pyetjes
Shpetimi i spitalit shqiptar!
01.08.2015 : 11:19:33 AM | SHËNDETËSIA | rezarta
6
510
shk
5
prgj

A nuk duhet te  ndalohet urgjentisht, dypunesimi i mjekeve si ne spitalet publike dhe ato private? Si mund te pranadalohet konflikti i frikshem i interesit qe rendon mbi pacientin shqiptar? A nuk eshte  e ndaluar edhe ne fusha te tjera konflikti i interesave, si psh avokati nuk mund te beje dhe prokurorin, apo pushtetaret te jene edhe (de iure) adminstratore te bizneseve private? 


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.08.2015 : 12:45:15 PM
1

Edhe vende te tjera e lejojne, por ato jane vende ku administrata shteterore kuron vertet interesin publik, nuk eshte e korruptuar dhe eshte eficente per te bere te mundur kontrollin dhe pengimin e abuzimit me pacientin qofte ne terma ekonomike ashtu dhe ne ato shendetesore01.24.2015 : 11:06:42 PM
1

STOP mjekeve ne kerkim te lekut dhe jo te shendetit te njerezve.

STOP mjekeve qe trajtojne pacientet si kliente

STOP mjekeve qe i drejtojne njerezit tek farmacia apo klinika private per "shpetim te shpejte"01.26.2015 : 02:44:49 PM
0

Historia e cdo mjeku duhet te jete online, per te pare se si kane perfunduar pacientet e tij :(02.01.2015 : 12:25:47 PM
0

Kush i ndalon me njerezit me bluza te zeza :( Jane bere si vampira, ke me shume frike nga mjeket se nga bakteret dhe viruset :( :(02.06.2015 : 02:27:23 PM
0

Keta propzuan shendetesi falas, por deri tani kemi vetem Kancer Falas !!