Detajet e pyetjes
Po sikur mesuesit ne sistemin parauniversitar te zgjidheshin nga prinderit dhe jo me nga Drejtorite arsimore?
01.19.2015 : 09:56:47 PM | ARSIMI | Ledian
5
447
shk
3
prgj

Off: militantizmit te mesueseve ON: mesueseve te sigurte ne punen e tyre

 

 


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.24.2015 : 12:47:35 AM
1

Vetem prinderit mund te zgjedhin me te mirin per femijet e tyre, me kete shpirt militanist partiak qe eshte ne qarkullim.

shume ide e bukur dhe  e mbeshtes fuqishem.01.24.2015 : 02:53:08 PM
1

kjo eshte nje nga elementet me kryesor qe i nevojitet sistemit arsimor sot per sot per ta nxjerre nga bataku ku eshte dhe katandisur prej dekadash01.28.2015 : 04:32:23 PM
0

do te ishte shum shum me mire se keshtu asnje  mesuese nuk do fuste mik per tu futur ne pune plus qe dhe prinderit do te ishin me te qete per mesuesit e femijve te tyre :)