Detajet e pyetjes
ZIPPER SYSTEM
01.19.2015 : 10:24:52 PM | | majlinda
2
460
shk
2
prgj

Pëshëndetje!

Si mendoni a duhet të aplikojmë dhe NE në Shqipëri ZIPPER SYSTEM 1 burrë dhe një grua 50% e kandidatëve dhe jo 1 në 3 ??

 

 

 


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.20.2015 : 03:30:30 PM
0

Derisa listat ti bejne burrat, grate duhen vetem per qellime dekorative! Duhet qe perberja e kandidateve te jete 50%me50%.   Jo vetem ne Parlament, po kudo merren vendime qe bien mbi grate e burrat e ketij vendi!

 01.29.2015 : 09:47:00 PM
0

Ka mjafte shembuj ne vendet fqinje ku aplikohet ky lloj sistemi dhe ka rezultuar i sukseshem por dhe studime profesionale kane treguar se nese do kemi perfaqesim te barabarte te grave dhe burrave,ku gruaja te  mos jete si nje pjese dekorative por vendimarrese shoqeria do te ishte me e shendoshe dhe me afer shtetit te se drejtes

Ju pergezoj per nismen dhe keni mbeshtetjen time per te kontribuar ne te mire te vendin tim.

Feeling ShqipON