Detajet e pyetjes
A duhen mbyllur llotot dhe kazinote?
01.24.2015 : 02:15:29 PM | | Mandi.D
3
545
shk
3
prgj

Rritja pa mase e kazinove dhe llotove eshte nje tjeter gangrene brenda gangrenes se madhe shqiptare. Si dilet jahste kesaj?


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.24.2015 : 06:52:47 PM
1

Nuk duhet bere puritane dhe te ndalojme veset e njerezve, mendoj une. Thjesht Shteti, si per cdo gje tjeter me interes publik duhet te ushtroje nje forme kontrolli. Ne menyre qe ato mos te perhapen kaq shume, por te jete me i shtrenguar ne licenca, apo lokalizimi vetem i disa zonave qe lehohet. Ky lloj fenomeni ne Shqiperi, ka dale jashte kontrollit dhe sherben per pastrim parash pervec faktit qe aktivitete kaq te shpeshta krijojne probleme me karakter social tek te gjitha moshat por sidomos tek te rinjte.01.24.2015 : 11:02:50 PM
0

Kam frike se rrugacet shqiptare dhe politikanet e korruptuar do i cojne leket tona per ti lozur jashte shtetit :(01.26.2015 : 01:46:06 PM
0

TRIUMFI I VESIT DHE KORRUPSIONIT ESHTE KARAKTERISTIKE E KETIJ SISTEMI. Duke krijuar dhe kete model per popullin, duan te justifikohen duke thene " e shikoni ju, vete si popull jeni kumarxhinj". PROPAGANDE staliniste e peshtire. ata qe perfitojne nga kazinote dhe llotot, jane pushtetaret dhe rrugacet e ketij vendi qe pastrojne parate