Detajet e pyetjes
Perse nuk krijohet kampionati i futbollit dhe sporteve te tjera bashke me Kosoven?
01.24.2015 : 02:39:58 PM | | Mandi.D
2
595
shk
2
prgj

Bashkim ne sport me Kosoven.


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.24.2015 : 07:00:49 PM
1

Futbolli njesoj si aktivitetet e tjera, jane uzurpuar nga drejtues matrapaz qe e perdorin ate si miniere ari me shitje ndeshjesh dhe favorizimesh te tjera. Keta nuk duan te humbasin privilegjet e tyre duke krijuar nje kampionat te perbashket, sepse pastaj komplikohet votimi, dhe fluturon Duka...01.26.2015 : 01:47:38 PM
1

Sa tia leme ne dore Dukave te korrupsionit qe jane kudo, nuk do kurohet as interesi publik dhe as ai kombetar