Detajet e pyetjes
Cili eshte sistemi elektoral me i duhur per Shqiperine?
01.24.2015 : 08:00:37 PM | | Ledian
2
595
shk
3
prgj

SISTEMI ELEKTORAL 


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.24.2015 : 09:23:29 PM
0

Ne Shqiperi nuk eshte thjesht sistemi elektoral sepse ketu problemi ka qene vjedhja banale e votes. Tani u shtua se kandidatet i parazgjedh Kryetari i Partise si te deshiroje ai. Praktikisht, deputetet futen ne parlament nese do kryetari i partise, dhe i jane besnik te verber atij. DUHET PATJETER, LISTAT E HAPURA.

Per sistemin, duhet ai proporcional kombetar qe tu jepet mundesia forcave te reja per tu bere zedhenese te ideve dhe kategorive te reja shoqerore. FLM01.26.2015 : 01:50:00 PM
0

Mazhoritar me dy raunde si ne France09.22.2015 : 08:00:56 AM
0

Ne fleten zgjedhore duhet te vendosen emrat e personave qe do zgjidhen dhe jo emrat e partive