Detajet e pyetjes
Pse nuk krijohen kurse jashteshkollore per te rinjte njesoj si ne kohen e komunizmit
01.24.2015 : 11:33:39 PM | ARSIMI | marin
1
454
shk
3
prgj

komunitarizem


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.25.2015 : 11:53:05 PM
0

Pushteti tranzicionit  do te rinj injorante dhe parazite, keshtu siguron jetegjatesine e tij01.28.2015 : 04:13:28 PM
0

do te ishte shum mire nese do te hapeshin kurse jashkollore per te rinjt se dhe ata do te mund te kalonin kohen ne nje menyre sa me te mire dhe me te shendecme se sa tani qe rrine neper lokale kot 01.31.2015 : 10:18:11 AM
0

Eshte shum mir qe te hapen kurse jashtshkollore per te rinjte sepse shumica e te rinjve nk kn aktivitete tjera per te kaluar kohen e tyre te lire dhe te marrin nje dije se do ishte me mire jo te perfundojn tek kafja gjith diten