Detajet e pyetjes
Pergjegjesi civile direkt per gjyqtaret!
01.25.2015 : 11:07:45 PM | DREJTËSIA | Eri
2
463
shk
1
prgj

Nese gjykatesi kryen nje dem te padrejte duhet te paguaje ai dhe jo shteti per "gabimin". Keshtu do kene frike nga vendime te padrejta!!!


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.27.2015 : 12:18:30 AM
0

Nese te gjihte pergjigjen per demet qe shkaktojne vete, nuk kuptoj pse demet qe shkaktojne gjyqtaaret apo funksionaret e tjere publike duhet te paguaje shteti me taksat tona. Veetm keshtu do kene firke e nuk do bejne me padrejtesi. shume vende e kane tashme!!!!