Detajet e pyetjes
Si do te zgjidhet problemi i pronesise ne Shqiperi?
01.26.2015 : 09:30:46 AM | DREJTËSIA | rezarta
1
481
shk
1
prgj

Kaosi i pronesise eshte projekt i nje tradhetie kombetare. Shkaterrimi i cdo mundesie per te ndertuar nje sistem eficent ne vend, me nje pasiguri te larte per gjithcka u leverdis vetem kesaj kaste hajdutesh antishqiptare. Pushtetare me sekseret e tyre, gjykates etj perfitojne duke bere PAZARE ME TE ARDHMEN E VENDIT!

URGJENTE !!!!!! ZGJIDHJE SI KA BERE GJITHE EVROPA POSTKOMUNISTE!


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.26.2015 : 03:13:09 PM
0

KAOSI ESHTE VETEM NE TE MIRE TE PUSHTETAREVE, POLITIKANEVE DHE GJYQTAREVE, qe ti japin pronen kujt te duan ata. Gjermani la nje afat per 2 vjet kush ka pretendime prone, puneso 5000 gjyqtare te perkohshem dhe e zgjidhi nje here e mire problemin, Ketu nuk eshte ne loje fati i pronareve. KETU ESHTE NE LOJE FATI I SHQIPERISE DHE NDERTIMI I NJE SISTEMI EKONOMIK DHE INVESTIME TE HUAJA APO TE BRENDSHME