Detajet e pyetjes
Duhet vene me ligj qe edhe studentet te vleresojne pedagoget?
01.26.2015 : 01:27:44 PM | ARSIMI | rezarta
2
514
shk
3
prgj

Vleresimi i pedagogeve nuk duhet lene ne dore te vete pedagogeve, dekanit apo ministrise. Shkolla eshte ne fillim per studentet pastaj per pedagoget apo struktura te tjera. Studentet meritojne pedagoge cilesore dhe jane ata qe perballen me pedagoge te padrejte, jo profesionale dhe arrogante. Kjo situate duhet te marre fund


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.26.2015 : 10:06:38 PM
0

Nese do te kemi vleresim drejtperdrejte nga studentet, atehere do te kemi nje fryme krejt ndryshe ne shkollat shqiptare. Pedagoget do ta vleresojne dhe stimulojne me sh studentin, qe te perparoje ne rrugen e gjate e te bukur te dijes!01.28.2015 : 07:00:02 PM
0

po jam dakord sepse vleresimi duhet te jet i dyanshem .... ashkush nuk duhet te jete mbret dhe i papergjeqshem02.01.2015 : 12:15:21 PM
0

Cdokush qe ka pushtet eshte i tentuar te abuzoje me ate. Nuk shoh arsye mos te kontrollohet pushteti qe kane pedagoget mbi studentet, kur abuzojne me vleresimin dhe shpjegimin medioker nga padija e triplomave shqiptare :(