Detajet e pyetjes
Duhet te lihen partite ne duart e Njishit?
01.26.2015 : 01:29:19 PM | | rezarta
0
578
shk
1
prgj

Ca kuptimi ka partia nese ai qe vendos eshte vetem lideri. Duket si prone private qe fut brenda ke te doje qejfi ty dhe kush ta ben qejfin me te gjitha menyrat. Demokratizojme partite


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
08.02.2015 : 07:53:31 AM
0

Partite si vegla te njeshit jane remineshence komuniste. Partite jane organizime vullnetare ku diskutohen ide dhe merren vendime kolegjiale dhe jo e kunderta. Udheheqesi jep direktiva e gjithe besniket binden verberisht