Detajet e pyetjes
Pse nuk ka abone per studentet?
01.26.2015 : 01:31:11 PM | TRANSPORTI | rezarta
3
519
shk
3
prgj

Te gjithe e premtojne por te gjithe e harrojne. Si dilet jashte kesaj situate?


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.26.2015 : 02:52:34 PM
2

Ne Itali kishte perkujdesje edhe per studentet e huaj. Ndihemi me te huaj ne vendin tone sesa jashte. Kushtetuta detyron qeverite qe te ndihmojne studentet ne nevoje, duke perkrahur meritokracine edhe kur nuk kane nivel ekonomik. 01.26.2015 : 03:03:04 PM
2

Sepse keshtu hapet loja, duan dhe pleqte pastaj dhe privatit i ikin miljonat ;) Vetem nese financohen nga shteti, ose privati detyrohet te mbaj nje cmim te caktuar bilete. Ne fund te fundit, ata jane me koncesion nga shteti, dhe shteti duhet te vere rregulla dhe kritere para se te jape licanenca. Ooooops, harrova kete e bejne shtetet evropiane dhe jo ato afrikane.

pardon, Africa02.01.2015 : 12:40:11 PM
0

Shqiperia nuk eshte vend per njerezit e dobet dhe qe kane nevoje! Ky vend qeveristet nga gangsterat! Zgjohemi, askush nuk do heqe prangat e varferise qe na jane vene prej 25 vitesh !