Detajet e pyetjes
Clirojme Universitetin !
01.08.2015 : 12:35:58 PM | ARSIMI | shqipON
9
520
shk
7
prgj

Dekalogu i Studentit

 

Off: Drejtuesit aktualё, pёrgjegjёsit direktё tё katastrofёs universitare!

ON: Zgjedhjes sё organeve drejtuese dhe administrative, direkt nga tё gjithё  studentёt nё njё Election Day!

 

Off: Funksionarёt partiakё dhe  militantёt nga Universiteti Publik!

ON: Akademikё tё vёrtetё nga Universitetet Perёndimore dhe ato vendase, njё njё konkurs gjithpёrfshirёs dhe trasaparent on line!

 

Off: Dorёzimit tё Universitetit publik zotёrve tё parasё

ON: Respektimit tё Kushtetutёs dhe 3fishim i buxhetit pёr arsimin

 

Off: Errёsirёs sё jetёs universitare

ON: Transaperencёs sё plotё mbi cv, pasuritё, lidhjet familare, aktivitetit partiak tё stafit pedagogjik; publikim i   buxhetit,  listёs sё pagesave qё kryhen nё Universitet!

 

Off: Arrogancёs sё Sekretarive dhe administratёs universitare!

ON: Realizimi on line i gjithё shёrbimeve pёr studentin!

 

Off: Rritjes sё tarifave pёr studentin!

ON: Ngrirjes sё tarifave tё studimit dhe krijim i njё politike kombёtare bursash!

 

Off: Getizimit tё ambienteve Universitare!

ON: Krijimit tё godinave, biblotekave dhe kampuseve tё reja. Çlirimi i QS nga baronёt e makiatos!

 

Off: Numrit tё pakёt tё docentёve!

ON: Indeksimin me parametra evropianё tё raportit Docent/student!

 

Off: Abuzimit nё vlerёsimet e studentёve!

ON: Krijimit tё njё zyre qendrore pёr standardizimin e  metodёs trasparente pёr çdo provim me njё vlerёsim objektiv dhe tё menjёherёshёm falё teknologjisё optike! Leksione on streaming, pёr tё kuptuar tё gjithё cilёsinё dhe devotshmёrinё e çdo docenti nё proçesin mёsimor!

 

Off: Fabrikave tё diplomave!

ON: Kushtёzimin e çdo diplome tё marrё nё njё provim shtetёror trasparent dhe on line!


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.08.2015 : 01:06:58 PM
3

Duhet reduktuar pushteti i adminstratoreve te Universittetit si dhe pedagogeve te papergjegjshem. Krijimi i instrumentave te kontrollit dhe trasparences e vetmja menyre. Trasparence dhe meritokraci ne rekrutimin e pedagogeve te rinj, me konkurs publik, me letra optike, on streaming ne kohe reale dhe te trasmetuar nga TVSH  2 ne lidhje direkte01.08.2015 : 11:16:42 PM
3

Off baroneve; On cilesise e meritokracise01.24.2015 : 09:34:55 PM
0

Kushtetuta e vertete e studentit, Studentet duhet ta kuptojne se po nuk morren vete butonin nuk mund te shpetoje dot fatet e Universitetit.02.01.2015 : 12:10:35 PM
0

Pisllekun e drejtuesve lekiste dhe triplomiste militante dhe injorante  qe ka mbuluar Universitetin shqiptar do e SHPLAJNE VETEM NESE STUDENTET VENDOSIN PER FATET E UNIVERSITETIT DUKE ZGJEDHUR VETEM ATA DHE JO SHTETI DEKANET DHE REKTORET!02.01.2015 : 12:20:28 PM
0

Dekanet dhe rektoret e kane trajtuar universitetin si prone personale ne sherbim te miqve dhe partise. Kjo duhet te mbaroje dhe vetem studentet mund ta clirojne universitetin nga gangsterat injorante !02.01.2015 : 12:36:36 PM
0

Provim me fleta optike qe kontrollohet ne klase per 5 min si ne unierstetet perendimore. Vetem keshtu pedagoget nuk do kene mundesi te abuzojne! Nje prej studenteve zgjedh nje nga 10 zarfet dhe fillon provimi ! Zgjidhjet jane por ASKUSH NUK DO TE HUMBASE PUSHTETIN! Prandaj zgjohemi STUDENTA!02.06.2015 : 02:22:23 PM
0

Projektligji Cili Rama, largon studentet dhe njerezit e formuar ne Perendim nga vendimarrja. Drejtuesit aktuale pergjegjes te katastrofes universitare nuk hiqen por vihen ne sherbim te partise se radhes!!!!