Detajet e pyetjes
Duan te thajne liqenin e Tiranes
01.27.2015 : 12:32:20 AM | ÇËSHTJE LOKALE | nertila
0
639
shk
3
prgj

Si do shpetojme liqenin e Tiranes nga mafjozet betoniere dhe pushtetaret e korruptuaar qe nuk ndalen para asgjeje


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.31.2015 : 02:04:56 PM
0

Duhet te inicjojme nje referendum lokal per ta shpallur zone te mbrojtur liqenin dhe parkun!02.04.2015 : 07:50:12 PM
0

Liqeni eshte nje nga gjerat me te bukura qe ka qyteti i Tiranes nese nje gje e tille do behej do ishte nje fatkeqesi per te gjithe ne qe jetojm ne Tirane,perse u dashka thare kur shum mire mund te pastrohet te merren masat e duhura qe te permiresohet sepse eshte vertet ne meshire te fatit qe prej shum vitesh por tharja e tij nuk eshte zgjidhje,thjesht duhet permiresuar qe ta gezojm kete bukuri te natyres ! 06.05.2016 : 08:57:57 AM
0

Keta po thajne lumenjte dhe liqenet origjinale jo me kete artificial. Kasta nuk ndalet se vjedhuri dhe populli se mallkuari