Detajet e pyetjes
Heqim taksat per 3 vjet Emigrantet qe duan te investojne ne atdhe
01.27.2015 : 01:17:51 AM | EMIGRACIONI/DIASPORA | Ledian
1
755
shk
5
prgj

Ndihmojme emigrantet te kthehen ne Atdhe


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
01.27.2015 : 04:01:26 PM
0

Menyra me e mire eshte t'ju krijojme kushtet e nje rikthimi pa "kusure"!

Drejtim i menjehershem i tyre ne investime apo pune publike/private qe mund te punojne. Shkollim i femijeve, duke zbutur impaktin e transferimit ne Shqiperi, me menyra te ndryshme nga femijet e tjere qe jane linduir dhe rritur ne Shqiperi.

 01.28.2015 : 02:08:02 AM
0

Emigrantet e shkrete shihen si si lope per tu mjele nga pushtetare te pangopur. Shqiperia u ofron mbrotje speciale investimeve te huaja, pse nuk mund ta beje dhe kete gje per investimet e emigranteve shqiptare qe vendosin te kthehen ne vend?01.31.2015 : 02:03:50 PM
0

Ata duan te investojne ne Shqiperi keshtu qe zhdukim korrupsionin njehere dhe ulim taksat02.06.2015 : 05:16:01 PM
0

Nese do realizohet do jete nje nga gjerat me te mira qe mund te behet emigrantet sepse kane derdhur djerese larg vendit te tyre dhe nese duan te investojne ketu ne Shqiperi te pakten duhet ti presim me krahe hapur tua lehtesojm sado pak punen e tyre.02.10.2015 : 02:29:29 PM
0

Emigrantet e shkrete ndihen me te huaj ketu se jashte :( shtet i felliqur