Detajet e pyetjes
Parqe lojrash per femije!
02.03.2015 : 12:52:57 PM | AMBIENTI | Aida17
1
819
shk
8
prgj

Ato pak kende lojerash per femijet qe ekzistojne ne Shqiperi jane ne gjendje te mjerueshme. Ka ardhur koha per te krijuar hapesira te lira midis pallateve, te zena nga parkingjet dhe ndertimet. 

 


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
02.06.2015 : 01:48:30 PM
0

Femijet tane mund te shkojne vetem ne qendra tregtare, pushtetaret vodhen cdo hapesire publike!!!

 02.06.2015 : 02:10:42 PM
0

Harxhoj 10 mije leke sa here nxjerr djalin per tek TEGU, ose ta le te rrezikoj jeten tu lujt mes rruges ...

 02.10.2015 : 02:27:05 PM
0

Pse nuk ngrihen grate proteste ne lagje se te kete secila lagje parkun e vet te lojrave si kudo ne boten e civilizuar?02.10.2015 : 02:39:20 PM
0

Ketu njeriu nuk ka me vlere, vlere ka betoni dhe ata qe fitojne prej tij02.18.2015 : 05:00:44 PM
0

ketu femija ska  akoma asrsim te duhur ju thoni lojra07.08.2015 : 01:17:16 PM
0

Njerezit po harrojne te bejne femije. Vetem bosat bejne nga 4-5 :(

 07.10.2015 : 05:16:59 PM
0

une mendoj se te gjitha ndertimet qe jane bere deri tani nuk kane hapesira per njerezit edhe nuk do u krijohen sepse ska ku te krijohen,por me ndergjegjesimin e njerezeve per kete edhe kerkesat do jene te tilla, kshuqe besoj kerkesa e tregut do detyroje ndertuesit ti bejne blloqet e pallateve me hapesira .06.05.2016 : 08:13:12 AM
0

Si Parku i Erionit. I vetmi vend ku deklarohet se bari artificial eshte me i mire se bari natyror. TRISHTIMMM