Detajet e pyetjes
Punesimi i Drejte ne baze te aftesive a do realizohet ndonjehere ne vendin tone !
02.06.2015 : 05:25:33 PM | | stela.b
1
618
shk
5
prgj

Ne ditet tona degjojm shume raste qe filni pagoi kaq leke per tu futur ne pune por, edhe sa kohe do vazhdoje kjo situate e tille ne vendin tone, kur do filloje te vleresohet aftesia e vertete e njerezve , Kur do largohemi nga partite politike qe bejn favore per te punesuar njerez te tyre ,un personalisht e kam shume te veshtire te besoj se do realizohet nje gje e tille ne Shqiperi,


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
02.10.2015 : 02:25:34 PM
1

Mjafton te funksionoje konkursi publik! Partite shtojne radhet duke shperndare vende pune dhe privilegje te tjera :(  Po ashtu studentet nuk kane pse lexojne sepse eshte me e thjeshte te gjesh "mikun"

 02.10.2015 : 02:36:09 PM
1

Nese dikush hiqet nga puna, gjykata mos te denoje shtetin por vete drejtorin qe te paguaje nga xhepi i tij demin dhe rrogat e dy viteve pune per personin qe ka hequr nga puna. Do shihni pastaj do degjoje partine per te larguar e vene ke te doje ne pune drejtori?07.01.2015 : 08:42:21 PM
1

Vendosja e pergjegjesise civile per gjithe nenpunesit eshte zgjidhja realiste!07.08.2015 : 10:53:21 AM
1

Shume dakord!03.20.2016 : 05:23:28 PM
0

Aty ku sundojne privilegjet meritokracia nuk ekziston thoshte Vlteri. Deri kur shteti te mos konfiguroje interesin publik por te nje grupi pushtetaresh meritokracia nuk ka per tu rehabilituar kurre ne shoqerine shqiptare.