Detajet e pyetjes
Referendum per borxhin publik?
08.02.2015 : 07:42:57 AM | | Ledian
2
1936
shk
3
prgj

Para se te perfundojme si Greqiq


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
08.02.2015 : 07:51:01 AM
0

Me mire qe borxhi te behet para dhe jo pasi gjema ka ndodhur si referendumet e Tzipras. 08.02.2015 : 07:58:14 AM
0

 

 

Kërkojmë parashikim të tavanit të borxhit në KUSHTETUTË, Referendum  dhe debat publik për rritjen  e borxhit publik para se të përfundojmë si Greqia, ku qeveri të korruptuara akumuluan një borxh të frikshëm pa pyetur popullin dhe duke fshehur shifrat. 

 

Situata në Shqipëri është akoma më alarmante, me institucione tërësisht të korruptuara, politikanë që shesin interesin kombëtar, shifra të manipuluara dhe media të blera!

 

Situata në Shqipëri është më alarmante se ndryshe nga Greqia kemi nje PBB xhuxh sepse ne nuk ndërtuam dot as Industri, as Sistem bankar kombëtar, as Turizëm, as Bujqësi e Blegtori, as ujësjellësa, sistem kanalizimesh,  rrugë e infrastrukturë moderne, as Shëndetësi, Arsim e Ushtri, sepse borxhi vidhet dhe shpërdorohet nga KASTA!

 

Situata në Shqipëri është më alarmante se qeveritë nuk kanë një politikë ekonomike të besueshme afatgjate ku borxhi të bëhet moltiplikator zhvillimi. 

 

Rilindja kritikonte paraardhësit, premtoi ardhjen e investitorëve, por deri tani kanë ardhur vetëm borxhe si 1.2 miliardë prej BB, duke e rënditur Shqipërinë me borxhin më të madh (raport/PBB) në rajon pas Hungarisë. 06.05.2016 : 07:52:41 AM
0

Si mund te vendose populli per borxhin publik. Eshte teme e komplikuar :( edhe per ekonomistet