Detajet e pyetjes
Pse duhet bere trasparenca e Universitetit?
03.14.2016 : 03:29:43 PM | ARSIMI | Genti2
2
497
shk
5
prgj

Leksione dhe provimet on line, per te permiresuar procesin didaktik, permiresojne oferten didaktike, luftojne abuzimin, moskorrektesen e stafit pedagogjik si dhe rrisin pergjegjesine e studenteve dhe stafit pedagogjik


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
03.20.2016 : 05:13:03 PM
1

Do te ishte me te vertete frytdhenese. Kjo per faktin se Universiteti duke qene pre e politizimit dhe si rrjedhoje e militantizmit eshte mbushur me pedagoge te pa afte. Transparenca permes leksioneve dhe seminareve Online do ti nxirrte keta miq te partive si peshqit pa uje.03.21.2016 : 03:51:14 PM
0

Kjo do te ishte shume mire sepse keshtu arsimi do te jete me efektiv dhe gjithperfshires. Kjo gje tashme ne universitetet e evropes eshte nje realitet.05.23.2016 : 11:20:24 AM
0

Trasparenca po nuk u be as ne universitet ku do behet? Bota tashme po shkon drejt leksione online dhe vleresimeve supertrasparente, kurse ne Shqiperi vendosin ende dinosauret e docenteve, dekaneve e sekretarite

 05.25.2016 : 06:10:45 PM
0

sepse transparenca ne universitet rrit nivelin e arsimit06.05.2016 : 08:03:34 AM
0

Shkoni kerkoni ndonje informacion neper sekretarite arrogante dhe do kuptoni trasparencen :(