Detajet e pyetjes
Pse duhet demokratizimi apo heqja dore nga partite?
05.25.2016 : 06:14:18 PM | QYTETARI-SHTETI-DEMOKRACIA | niki
0
547
shk
5
prgj

Heqja dore nga partite e shtrin me shume pjesmarrjen e poppullit ne vendimmarrje.


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
06.05.2016 : 07:47:30 AM
0

Shumica e njerezve kane hequr dore tashme nga partitë. Ata qe besojne jane pakica militante. Idea eshte cfare duhet bere per shumicen te angazhohet ne politiken aktive06.05.2016 : 07:57:48 AM
0

Qe mos te shihen me si brigada plackitese por perpunuese idesh dhe liderash te rinj. 06.05.2016 : 08:41:31 AM
0

DEMOKRACI PJESEMARRESE pa parti e ndermjetes mes popullit dhe shtetit06.05.2016 : 08:44:58 AM
0

Partitokraci apo Demokraci. Vendos partia apo populli. Te paren kemi 100 vite qe e provojme. Koha te instalojme demokracine ku populli vendos per "gjerat" e jo per vetem per "njerezit ne krye"06.05.2016 : 08:55:45 AM
0

Trasparence financimi dhe zgjedhje nga poshte. Keto jane dy shtyllat e partive demokratike