Detajet e pyetjes
Pse nuk mbyllet rrjeti i llotove?
06.18.2016 : 08:05:15 PM | QYTETARI-SHTETI-DEMOKRACIA | shqipON
0
1121
shk
4
prgj

Gangrena e llotove nuk u mbyll por ndryshoi pronarë mavi


Shto përgjigje
Ju lutem ose Regjistrohu në qoftë se ju doni të shtoni një përgjigje.
Përgjigjet e shtuara
06.18.2016 : 08:08:55 PM
0

Të rinjtë mbetën pa punë e shkollë. Tani  dinë të numërojnë deri në 1,2 x06.19.2016 : 08:45:25 AM
0

Ne vendet normale ka bibloteka falas ne cdo lagje. Ne Shqiperi u instaluan llotot per banalizimin jetes urbane dhe mbjelljes se injorances aktive. Duhet te propozojme nje ligj kombetar per mbylljen e plote te kesaj plage 

 06.19.2016 : 09:03:39 AM
0

Te pakten te reduktohen e te jene neper zona te caktuara.  Nuk ndalen disa njerez se luajturi por jo te behet kulture popullore ne cdo lagje06.19.2016 : 09:07:08 AM
0

Eshte e trishtueshme se si sheh reklamat qe nxisin te rinjte e te reja pleqte e femijet ti bashkohen llotosportit. Kushtetuta mbron ne menyre te vecante femijet te kene integritet fizik e psikik