Shfleto kategoritë
EKONOMIA
Zhvillimi ekonomik i vendit dhe politika per nje mireqenie te pergjithshme dhe jo vetem per disa fatlume. Ekzistenca e nje shteti te se drejtes, qe garanton tregun e lire, konkurrencen e ndershme, mbrojtjen e subjekteve te dobet, zhdukjen e monopoleve, trasparencen e kapitalit financiar, krijimin e nje burse funksionale, zhvillimin e sektoreve strategjike dhe krijimin e nje impianti industrial ku te mbeshtetet nje bujqesi moderne duke krijuar nje ekonomi kombetare se bashku me Kosoven edhe me fqinj te tjere strategjike.
TRANSPORTI
TURIZMI
AMBIENTI
Ambienti i paster eshte garanci per nje jete te shendetshme dhe harmonioze
SHËNDETËSIA
DREJTËSIA
EMIGRACIONI/DIASPORA
Shqiperia, nuk ka emigracion por Hemoragji. Jemi vendi i dyte ne bote, per % popullsie te larguar nga vendi. Pjesa me e shendoshe dhe me me zell per pune, me me shume energji ka lene vendin, edhe pse kontribuojn perdite per ekonomine e ketj vendi. Perndryshe si mund te blije nje shpi ne Shiperi me nje rroge shqiptare???
ÇËSHTJE LOKALE
Problemet lokale, te qyteteve dh fshatrave shqiptare jane jashte vemendjes jo vetem te qeverise por dhe te medias. Diskutojme dhe qajme hallet per problemet e vendit ne cdo cep ku ka shqiptare.
LISTA QYTETARE PËR KANDIDIM
Ndihuni të lirë të bëheni pjesë, të kontribuoni, të komentoni apo të sugjeroni idetë tuaja për daljen nga tuneli i varfërisë dhe degradimit të vendin tonë!
PËRMIRËSOJMË S.O.S.
S.O.S. mbetet nje projekt i hapur dhe inkurajojme te gjithe qytetaret te komentojne, te propozojne dhe permiresojne permbajtjen e tij.
ENERGJIA
QYTETARI-SHTETI-DEMOKRACIA
Pjesëmarrja qytetare në jetën publike, administrata, e drejta e informimit, taksat etj