EMIGRACIONI/DIASPORA
Shqiperia, nuk ka emigracion por Hemoragji. Jemi vendi i dyte ne bote, per % popullsie te larguar nga vendi. Pjesa me e shendoshe dhe me me zell per pune, me me shume energji ka lene vendin, edhe pse kontribuojn perdite per ekonomine e ketj vendi. Perndryshe si mund te blije nje shpi ne Shiperi me nje rroge shqiptare???